Neem vrijblijvend contact op, stuur een email.

over Eigenwegwijs

Waarom krijgt u bepaalde vacatures niet vervuld?
Wat voor persoon zoekt u nu echt?
Welk risico loopt u?

Vind de juiste kandidaat

Er zijn nog steeds meer sollicitanten dan banen. Het selecteren van de meest geschikte medewerker, tussen de 50 tot 200 sollicitanten, is een flink karwei.

Hierdoor zie ik dat de meeste P&O’ers/recruiters diagonaal een CV lezen en vooral checken of de sollicitanten voldoen aan de functie-eisen en demografische gegevens. Ze kijken vaak veel meer vanuit het loongebouw en risico’s naar kandidaten. Terwijl u natuurlijk een nieuwe collega wilt vinden die complementair is voor uw team en organisatie.

Zoekt u iemand die vanuit mogelijkheden kijkt naar de persoonlijkheid van kandidaten? Dat is precies mijn kracht! Doordat ik als gedragsanalist en ervaren selecteur over een grote dosis mensenkennis beschik, kijk ik dwars door het CV heen en kijk ik echt anders naar mensen dan u wellicht gewend bent.

Eigenwegwijs_Lean-Zwanenburg_coach-trainer_pad-kandidaat
Eigenwegwijs_Lean-Zwanenburg_coach-trainer_power-woman-run

Uw potentiële nieuwe medewerker in kaart

Het begint al met het definiëren van uw wens, het opstellen van de vacature. Ik coach dan de vacaturesteller om de juiste keuze te maken. Samen formuleren we wat we écht zoeken in een kandidaat. Het is zo belangrijk om goed te weten wat voor persoon u zoekt; aan iedere kandidaat kleven voor- en nadelen. En ieder mens heeft zijn eigen dynamiek. Mijn bijdrage is dat ik u een beeld schets van wat u kunt verwachten, bijvoorbeeld hoe uw potentiele nieuwe werknemer om zal gaan met werkdruk.

Ik regel dus voor u het hele proces rondom een vacaturestelling of developmenttraject, want hetzelfde geldt voor doorstroming van uw huidige medewerkers naar interne functies. Als jobcoach begeleid ik uw medewerkers die gedreven door ambities vooruit willen. Wat zal hun volgende stap zijn? Ook hierin kan ik uw bedrijf uitstekend begeleiden en over adviseren.

Léan is absolutely passionate bringing out the best in others. She is very creative, innovative and solution-oriented. It was fortunate to work with Lean because she did exactly what she said she would.”