Neem vrijblijvend contact op, stuur een email.

over Léan Zwanenburg

Léan beschikt over een grote dosis mensenkennis.
Zij is daarmee een toegevoegde waarde voor
de ontwikkeling van personen en organisaties.

Ontdekken van talent van een ander

"Always start with a why". Een mooie uitspraak van managementgoeroe Simon Sinek; vertel niet hoe goed je bent in wat je doet, maar vertel waarom je het doet.

Als kind was ik al gefascineerd door de connectie tussen fysiologie en gedrag. Ik had onbewust al door wat de werkelijke emotie en intentie was achter het gedrag van mensen.

Beroepsmatig heb ik me hierin als selecteur en gedragsanalist gespecialiseerd. In het ontdekken van het talent van de ander, het zichtbaar maken van iemands gedrag en het achterhalen van andermans drijfveren. En de ander hiermee confronteren. Dat maakt mij zo’n goede selecteur.

Vergroten persoonlijke effectiviteit

Behalve ruim 20 jaar werkervaring, maak ik in mijn werk onder meer gebruik van NLP en non-verbale analyse. Ik begeleid de juiste medewerker in en naar de juiste werkplek en vergroot de persoonlijke effectiviteit waar nodig.

Nieuwsgierig | filmen | resultaatgericht | inspirerende boeken | NLP | fitness | open | ontspannen

eigenwegwijs_coachin-training_portret-Lean-03
Eigenwegwijs_Lean-Zwanenburg_coach-trainer_relax-boot

Inspelen op talent en potentieel

Daarnaast bouw ik graag mee aan het succes van een onderneming. Bij voorkeur op projectbasis of in een interimrol.

Bij het aannemen van personeel speel ik in op talent en potentieel. Daarnaast help ik medewerkers om (meer) inzicht te krijgen in zichzelf en het eigen talent. Waarbij ik stuur op eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid, gekoppeld aan het zakelijk resultaat. Deze wisselwerking is mijn kracht.

Léan is absolutely passionate bringing out the best in others. She is very creative, innovative and solution-oriented. It was fortunate to work with Lean because she did exactly what she said she would.”